Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Za nás platilo, když jde děvče dobrovolně s mužským na pokoj, tak souhlasí. Nebudeme si zde, my zralé ženy namlouvat, že ne vždy bylo lehké odrazit útok zamilovaného mladého muže i při procházce rozvoněnou přírodou. Dnes s odstupem let jsou to někdy pěkné vzpomínky na uhýbací manévry, které musely býti provedeny tak, aby hocha úplně od vztahu neodradily.

Dnešní muže lituji, nemají prostor ke svádění, tento krok převzala děvčata a když není něco tak, jak má být, udělají z chlapců násilníky, kteří je napadli bez jejich svolení, na chatě, na lodi, prostě někde v pelíšku, ve kterém byli jen oni dva, beze svědků.

Říká se, že dnešní mladí muži jsou neprůbojní, sedí doma v hotelu Máma u internetu. Divíte se, po zkušenostech kterými si někteří projdou, je všechny touhy po vztahu s partnerkou přejdou.

0 2
možnosti

To vážně? Takže když už se někdo dostane k vám na pokoj, tak bez ohledu na to, zda jste ho tam chtěla, tak je to "dobrovolné"?

0 0
možnosti

Copak článek .. ale ta diskuse! ;-D

0 0
možnosti
Foto

Číšníka je především potřeba potrestat za soulož s "mrtvolou", protože jen úchylovi se něco takového může líbit.

2 0
možnosti

Vy jste jim "svítil"? 8-o Tomu sám nevěříte.

0 0
možnosti

A ta svatba nakonec byla?

2 0
možnosti

Ještě ze ho nebude soudit Szlauerová. Ta by žádné takové zbytečnosti, jako jsou důkazy, k ničemu nepotřebovala.

6 1
možnosti

GIBS "kriminalizovala" i Šimona Vaice. A všichni víme jak to dopadlo. Takže vaše info má váhu pouze těch písmenek.

1 1
možnosti

"Pokud nebudou nezvratné důkazy, že se v pokoji u přehrady opravdu stalo to, co tvrdí údajně znásilněná, měla by být přísně potrestána."

"Buď pana Petra odsoudí za znásilnění (a pokud ano, bude to bez důkazů, protože žádné nejsou), nebo ho osvobodí."

To jsou takové nesmysly.

Za prvé, není žádný důvod, aby byl potrestán člověk, který popravě vypovídá. Aby byl člověk potrestán, je v prvé řadě potřeba, aby lhal (a aby to bylo dokázáno). Pokud by justice měla fungovat, jak si vymýšlíte, tak by všechny znásilněné (zneužité, obtěžované..) musely držet hubu, aby se náhodou neukázalo, že nejsou dostatečné důkazy a ještě budou potrestány ony (to je jak z SA).

Za druhé - k odsouzení vlastně stačí jediné - aby bylo nade vší pochybnost dokázáno, že za a) nemohla dát k sexu souhlas nebo za b) mohla (nebo není prokázáno, že nemohla), ale vykonával na ní sex i když odpadla. Na to stačí věrohodné svědectví lidí okolo. Jestli přišla kamarádka do pokoje, kde barman vykonával soulož na bezvládném těle, tak je vymalováno, to je znásilnění a to je prosím špatně, kdybyste nevěděl.

4 8
možnosti

"Při sexu dívku s číšníkem přistihla kamarádka a tak reálně hrozilo, že to napráská ženichovi. Takže se dámy rozhodly, že budou raději konat, protože nevěra pár dní před svatbou, to by se ženichovi nemuselo líbit."

Co je tohle za blbost? Pokud by reálně hrozilo, že ji napráská ženichovi za nevěru, tak proč by s ní vymýšlela znásilnění.

Když jste s někým tak "dobrý kámoš", že s ním jdete do křivého obvinění, tak byste ho asi mnohem spíš nepráskal, když ho nachytáte při bokovce.

4 4
možnosti

Volaly hned PČR? Byla hned na vyšetření? Lékaři by určitě známky násilí zjistili. Pokud nebyla, asi dala v opilosti souhlas. A to už je její problém.

8 2
možnosti

Sex bez souhlasu je znásilnění. Pokud člověk nemůže dát souhlas (je mimo - z drog, alkoholu, spí), tak je to pořád znásilnění. Tvrzení, že se s ním vyspala, je silná káva.

Rape culture...

3 3
možnosti

Pokud to bylo tak, že ta oslavenkyně byla namol a ten barman (nejspíš?) ne, jedná se z jeho strany o zneužití nerovné situace a určitě ho to nešlechtí. Ale znásilnění se v takovém případě bude prokazovat dost těžko.

7 4
možnosti

Pokud dotyčná byla namol, nejedná se o žádné zneužití nerovné situace, ale o typické znásilnění. Znásilněním podle trestního zákoníku je mimo jiné i to, že někdo zneužije něčí bezbrannosti. Ta bezbrannost může být způsobena i tím, že vlivem drog, alkoholu nebo hlubokého spánku nemůže tato osoba projevit svou vůli.

Takže pokud je jasné, že dotyčná byla namol tak, že nebyla schopna dát souhlas, prokáže se znásilnění zcela lehce. Ledaže by obhajoba prokázala opak.

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS