Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak to je paráda, skvěle napsané...ano tak takhle si tu v mé krásné vlasti žijeme, ještě by to chtělo ilustraci od pana Lady "Rvačka ve venkovské hospodě". Máte ode mě superkamu!!

0 0
možnosti

Ano,..". zdáli se ozýval hlas televizního moderátora, kterému, naštěstí, nebylo rozumět...":-)

5 0
možnosti

;-D;-D;-DR^

príma povídka

2 1
možnosti

Už jsem dlouho v hospodě nebyl, bo ta naše v Prdelovicích nad Labem není místem ani pro bitky, ani pro intelektuální diskusi a ani tam nemají nic k zákusu,jen to co teče,,,,,ale autor to popsal hezky, škoda, R^že další nejbližší restauračka je pár km vzdálená;-D

0 0
možnosti

Tady má někdo smysl pro humor. :-)R^

2 1
možnosti

...a to počkejte jakej brajgl přijde z 30.dubna na 1.máje až se budou pálit čarodějnice.

0 0
možnosti

D63a87v60i76d 78H25o94r62á65k

19. 1. 2019 23:35

R^ konečně něco co se nechá číst:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1884x
ing. Ondřej Höppner je novinář, vydavatel, grafik, mediální expert, autor koláží, spisovatel, šéfredaktor několika celostátních deníků a týdeníků... Specializuje se na britská a americká bulvární média. Nyní se věnuje vydávání a tvorbě hyperregionálních novin.

Založil nebo řídil tato periodika: Malostranské noviny, Staroměstské noviny, Novoměstské noviny, StaroBrněnské noviny, týdeník Spy, nedělník Aha, deník Šíp,deník SuperSpy, Nedělní Blesk, Večerník Praha a další. Spolupracoval s BBC v Londýně, žil také v Kanadě. Je autorem české verze fenoménu "módní policie" (Spy). Napsal desítky reportáží z různých koutů světa (Kuba, Peru, Hong Kong, Indonésie...)

Je autorem čtyř knih, poslední dvě jsou na téma nespravedlivě odsouzeného Petra Kramného a negativního vlivu médií na nezávislost policie a soudů.

Seznam rubrik