Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jo a zapomněl jsem na jednu věc. Mělo by být možné ženu soudit i pokud by si zajela na potrat do nějakého normálního státu, tedy za něco legálního v místě kde se nachází.

Představte si, že si dneska dáte pivo a za měsíc na dovolené v SA Vás za to zavřou.

0 0
možnosti

Sice jste přeskočil jádro diskuse, a to: je embryo dítě nebo ne? respektive kdy začíná být, tvrzením "moc na životem a smrtí nenarozeného dítěte"

Ale co, za prohibice nikdo nechlastal, pod fašistickými zákony jistě nebudou potraty.

0 0
možnosti
JK

Dokud je díle v děloze, tak se můžou zjevit. Jakmile je v kočárku, tak jim je ukradené.

https://youtu.be/AvF1Q3UidWM

2 1
možnosti
Foto

Se situací je to ve skutečností úplně jinak ale to by nepasovalo to bulvárního naturelu pana autora. Takže každému, koho toto téma zajímá doporučuji zjistit si fakta. Například zde:

https://www.usatoday.com/in-depth/news/nation/2019/05/15/abortion-law-map-interactive-roe-v-wade-heartbeat-bills-pro-life-pro-choice-alabama-ohio-georgia/3678225002/

3 0
možnosti
JS

Až budete mít možnost otěhotnění a vším, co s tím souvisí, tak prosím mudrujte a zakazujte!

1 1
možnosti
LM

Máte tam chybku. Počet interupcí v čt je pod dvacet tisíc a dále klesá. Ale uznávám, že to nevyzní tak dramaticky.

6 0
možnosti
BH

Svět se dočista zbláznil. Každá osoba zatěžuje stávající a hlavně budoucí životní prostředí nesmírným způsobem, ale furt se bude vše dělat pro větší a větší konečné vybydlení planety.

2 0
možnosti
PM

P91e88t44r 35M18u79n90z28a30r

16. 5. 2019 15:02

No doufám, že půjdete příkladem s celou svojí rodinou a ulehčíte životnímu prostředí svou bezodkladnou terminací.

2 1
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1884x
ing. Ondřej Höppner je novinář, vydavatel, grafik, mediální expert, autor koláží, spisovatel, šéfredaktor několika celostátních deníků a týdeníků... Specializuje se na britská a americká bulvární média. Nyní se věnuje vydávání a tvorbě hyperregionálních novin.

Založil nebo řídil tato periodika: Malostranské noviny, Staroměstské noviny, Novoměstské noviny, StaroBrněnské noviny, týdeník Spy, nedělník Aha, deník Šíp,deník SuperSpy, Nedělní Blesk, Večerník Praha a další. Spolupracoval s BBC v Londýně, žil také v Kanadě. Je autorem české verze fenoménu "módní policie" (Spy). Napsal desítky reportáží z různých koutů světa (Kuba, Peru, Hong Kong, Indonésie...)

Je autorem čtyř knih, poslední dvě jsou na téma nespravedlivě odsouzeného Petra Kramného a negativního vlivu médií na nezávislost policie a soudů.

Seznam rubrik