Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J42a40n 38Z39í76m11a

18. 1. 2019 22:12

Zatraceně trefa. R^R^

2 0
možnosti

Dobry vecer, cetl jsem vasi skvele napsanou knihu Pripad Kramny a byl jsem zdesen, co je vse v ceske "justici" mozne. Mate nejake info, jak se pripad dal vyviji a jak na tom Petr je? Dekuji. MP

4 0
možnosti

Tato právní domněnka (PN) spočívající v tom, že je na obviněného v rámci trestního nebo přestupkového řízení nahlíženo jako na nevinného, pokud není pravomocně rozhodnuto o jeho vině. Je jedním z principů právního státu. Odpovědnost za dokazování viny leží na orgánech veřejné moci, obžalovaný svou nevinu dokazovat nemusí.Ale v této zemi se k ní příliš nepříhlíží......;-D

4 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1884x
ing. Ondřej Höppner je novinář, vydavatel, grafik, mediální expert, autor koláží, spisovatel, šéfredaktor několika celostátních deníků a týdeníků... Specializuje se na britská a americká bulvární média. Nyní se věnuje vydávání a tvorbě hyperregionálních novin.

Založil nebo řídil tato periodika: Malostranské noviny, Staroměstské noviny, Novoměstské noviny, StaroBrněnské noviny, týdeník Spy, nedělník Aha, deník Šíp,deník SuperSpy, Nedělní Blesk, Večerník Praha a další. Spolupracoval s BBC v Londýně, žil také v Kanadě. Je autorem české verze fenoménu "módní policie" (Spy). Napsal desítky reportáží z různých koutů světa (Kuba, Peru, Hong Kong, Indonésie...)

Je autorem čtyř knih, poslední dvě jsou na téma nespravedlivě odsouzeného Petra Kramného a negativního vlivu médií na nezávislost policie a soudů.

Seznam rubrik