Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Buď u jde o prachy nebo o imunitu. Ale úplně bez šancí není, lidí, kteří jsou schopní mu naletět tu máme dost a dost.

1 0
možnosti
Foto

Viz Voďka Železný, který se nechal zvolit, aby unikl postihu za jakýsi celní malér (tuším za 4 melouny).

2 0
možnosti

Minulý týden jsem si koupil ten Nový deník či DeníkN, hlavně proto že editorem je tam Petr Koubským což je sympaťák na věci kolem internetu a PC, každej týdenn rádiu plus. Stojí to 24 Kč, sice bez reklam ale jen 16 stran, spíš ovšem časopisového stylu, články dobré, ale noviny to prostě podle mě nejsou, a kupovat to 5x týdně jako časák, nevím, Chci jen říct, že začít vydávat dnes nové noviny, když staré odchází spíš do kopru, je úkol nezáviděníhodný...

0 0
možnosti

J. Soukupa člověk lépe pochopí, kdy se začne zaobírat jeho motivrm - Finanční kondicí. Jeho společnosti mají velké dluhy a jsou dlouhodobě ve ztrátě - I slova o insolvenci. Děkan VŠE, L. Mejzlík.= Situace je různá. Zásadním a jedním jmenovatelem je to, že jeho firmy, jsou významně zadlužené ...

- Vydavatelství Empresa Media - 0.87 mld. Kč, (věřitel čínská CEFC) ...

- V nejhorší kondici, je Barrandov – Televizní studio , Dluhy vyšší než 1,1 mld Kč !

- Médea Group, závazky více než 2 mld. Kč! - (alespoň z části zisková) ...

Očekává se, že Soukup bude cílit na stejné skupiny jako T. Okamura a A. Babiš. Tak jo a ano, třeba jej z dluhů vytáhnou. Zdroj - Nora Fridrichová úvodní titulek – Dluhy Jaromíra Soukupa ... :-)

6 0
možnosti
Foto

Naštěstí pro něho se dostal už za hranici 50 milionů, takže je v zóně beztrestnosti. Chudák Rath, mít v té škatuli 7 miliard, tak je dnes za vodou.

Bejvávalo, kdy za "odklon" nějakého milionu se dostalo dotyčnému naopak povýšení. Inflace tuto laťku pěkně zvedla.

Heslo dne: "Nemůžeme ztratit nic, než své dluhy!"

R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1884x
ing. Ondřej Höppner je novinář, vydavatel, grafik, mediální expert, autor koláží, spisovatel, šéfredaktor několika celostátních deníků a týdeníků... Specializuje se na britská a americká bulvární média. Nyní se věnuje vydávání a tvorbě hyperregionálních novin.

Založil nebo řídil tato periodika: Malostranské noviny, Staroměstské noviny, Novoměstské noviny, StaroBrněnské noviny, týdeník Spy, nedělník Aha, deník Šíp,deník SuperSpy, Nedělní Blesk, Večerník Praha a další. Spolupracoval s BBC v Londýně, žil také v Kanadě. Je autorem české verze fenoménu "módní policie" (Spy). Napsal desítky reportáží z různých koutů světa (Kuba, Peru, Hong Kong, Indonésie...)

Je autorem čtyř knih, poslední dvě jsou na téma nespravedlivě odsouzeného Petra Kramného a negativního vlivu médií na nezávislost policie a soudů.

Seznam rubrik