Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Já naopak z autorem souhlasím. Celé to vypadá opravdu podivně a dělá to na mě dojem že šlo jen o to honem rychle za každou cenu někoho odsoudit aby veřejnost viděla vynikající prací naší policie.

2 2
možnosti
FL

Diskutérka na iDnes napsala: Rekognice proběhla standardně zakonne. Krome jineho vybrala PK ze 70 fotografii Zondru a pri zive rekognici ho poznala na prvni dobrou hned pri dvou zkouskach.

Take podpurny dukaz, tedy pachove stopy, je naprosto legalni dukaz. Navic probehly jiz za zprisnenych pravidel a zucastnili se jej rovnou ctyri psi, kazdy z nich testoval trikrat sadu sesti konzerv. Vse je zdokumentovano, ani jednou se zadny pes nespletl, totiz i jedna chyba by znamenala upadek dukazu, ackoli dalsich 431 pokusu by bylo spravne.

Dale bych rada poukazala nejen na otresnou, zavadejici a matouci obhajobu a svedectvi svedku, za coz by si jiste zaslouzili trestni stihani za krive svedectvi, ale i na ne samotne. Jde o pratele z vezeni, vraha ci cloveka, co zproneveril 18 melounu.

A take celou dobu tlaceni a pospinovani samotne poskozene te strany obhajkyne, obzalovaneho i jeho blizkych, to se mi ekluje ze vseho nejvice.

Milenka do kamery osocuje poskozenou, ze to schválně hodila na Radima, byvala pritelkyne, mimo jine dcera prostejovskeho socanskeho kapa Kralika, toho casu stihaneho pro nejake machinace, zase prska a osocuje PK pod kazdou diskuzi.

Inu, zajimava sebranka.

A jeste neco, budte aspon k sobe cestni a v duchu se Petre omluvte. Tolik hnusu na jeji adresu si od 20.12.2016 nezaslouzila.

12 0
možnosti
PD

ta diskutérka taky v té diskuzi přiznala, že je 10 let bezmeznou fanynkou PK. Kde přišla k tak podrobným informacím už neprozradila

0 1
možnosti
OK

O98t85a 27K60i43n29c

26. 3. 2019 22:41

Nechtěl bych být soudcem, ale fakt, že ho Petra Kvitová poznala a pachové stopy ho též usvědčily, svědčí v jeho neprospěch.

7 0
možnosti
Foto

Pokud vím a psalo se o tom dost obšírně tak kamery v domě nefungovaly. Jak tedy.může existovat zaznam? Ale napsal jste to nejdůležitější. Že ten byt byl luxusní. Skoro jako byste někdy pracoval pro bulvár. Ještě jste mohl uvést ze Petra má sídlo v Monte Carlos.

14 1
možnosti
JK

Je přesně vidět autorův bulvární životopis.:-)

3 0
možnosti
JK
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1884x
ing. Ondřej Höppner je novinář, vydavatel, grafik, mediální expert, autor koláží, spisovatel, šéfredaktor několika celostátních deníků a týdeníků... Specializuje se na britská a americká bulvární média. Nyní se věnuje vydávání a tvorbě hyperregionálních novin.

Založil nebo řídil tato periodika: Malostranské noviny, Staroměstské noviny, Novoměstské noviny, StaroBrněnské noviny, týdeník Spy, nedělník Aha, deník Šíp,deník SuperSpy, Nedělní Blesk, Večerník Praha a další. Spolupracoval s BBC v Londýně, žil také v Kanadě. Je autorem české verze fenoménu "módní policie" (Spy). Napsal desítky reportáží z různých koutů světa (Kuba, Peru, Hong Kong, Indonésie...)

Je autorem čtyř knih, poslední dvě jsou na téma nespravedlivě odsouzeného Petra Kramného a negativního vlivu médií na nezávislost policie a soudů.

Seznam rubrik