Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P72e91t59r 29B27u54r33i69a36n

18. 5. 2019 20:14

....dostaneš prý deštník...a to máte odkud? Protože Milion chvilek svolává lidi přes maily, či sociální sítě, takže asi není problém onu nabídku zkopírovat do odkazu. A potom, jak by se kontrolovalo kdo koho přivedl. Vždyť by stačilo tvořit nahodilé trojice a chodit si donekonečna pro deštníky. Podobný nesmysl vypustila Babišova falzum dílna před nedávnem a proti stejnému svolávateli demonstrací. To se zas tvrdilo, že se rozdávali tisícovky za 10 hlav. A taky na tento nelogický blaf někdo skočil.

3 0
možnosti
Foto

I49v75a57n 60M24a94r44e26k

18. 5. 2019 19:52

Souhlas a karma,ale . . . . . . Jeden deštník bratru za 10 Kč? Není to trochu málo8-o

1 2
možnosti

"..... Demonstrace proti nové ministryni mají vážný problém, O KTERÉM SE NESMÍ MLUVIT..."

Tohle mě dycky rozesměje. Díky. ;-D R^

2 0
možnosti

Báječně jsem se při čtení pobavil.

2 1
možnosti

Líbí se mi vyjádření sociologa a europoslance Jana Kellera:

Už třetí týden, pokaždé v pondělí, zaplnili lidé náměstí v republice. Zásadně odmítají novou ministryni spravedlnosti a žádají její demisi. Změní tyto demonstrace něco?

Ministryně spravedlnosti je ve vládě tak krátce, že se ještě nestačila ničeho zlého či problémového dopustit. Demonstrovat kvůli tomu, že by něco někdy v budoucnu provést mohla, je velice zvláštní. Se stejným oprávněním by lidé mohli vyjít do ulic třeba na protest proti tomu, že prezident Zeman může vyhlásit válku Polsku. On to sice podle všeho nikdy neměl a ani nemá v úmyslu, ale co kdyby to někdy v budoucnu udělal? Doufám, že jsem tím iniciativě Milion chvilek pro demokracii nedal tip pro jejich další demonstraci.

7 2
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1884x
ing. Ondřej Höppner je novinář, vydavatel, grafik, mediální expert, autor koláží, spisovatel, šéfredaktor několika celostátních deníků a týdeníků... Specializuje se na britská a americká bulvární média. Nyní se věnuje vydávání a tvorbě hyperregionálních novin.

Založil nebo řídil tato periodika: Malostranské noviny, Staroměstské noviny, Novoměstské noviny, StaroBrněnské noviny, týdeník Spy, nedělník Aha, deník Šíp,deník SuperSpy, Nedělní Blesk, Večerník Praha a další. Spolupracoval s BBC v Londýně, žil také v Kanadě. Je autorem české verze fenoménu "módní policie" (Spy). Napsal desítky reportáží z různých koutů světa (Kuba, Peru, Hong Kong, Indonésie...)

Je autorem čtyř knih, poslední dvě jsou na téma nespravedlivě odsouzeného Petra Kramného a negativního vlivu médií na nezávislost policie a soudů.

Seznam rubrik